Over mij

Bij WilleDesign ligt de focus op maatwerk. Het creëren van een meubelstuk wat in uiterlijk, ontwerp en functionaliteit aansluit op uw specifieke wensen. Zo ontstaat een uniek meubelstuk.

Ik, Martin Wille, heb de opleiding meubelmaker gevolgd aan het Hout en Meubilerings College te Amsterdam, waarna ik aansluitend WilleDesign begonnen ben.

Mijn passie is het leveren van meubels die helemaal voldoen aan het ontwerp en wensen van de klant.

Naast het maken van de meubels in de werkplaats, die u vindt in de catalogus, levert WilleDesign ook maatwerk op locatie zoals o.a. kledingkasten, en suite kasten, thuiswerkplekken en balies in de receptie voor bedrijven en winkels.

Bij ontwerpen waarin gebruik wordt gemaakt van spuitwerk, staal of stoffering, werkt WilleDesign samen met andere zelfstandigen met elk hun specifieke ambacht.

Unieke meubelstukken voor unieke mensen

We begrijpen dat iedereen anders is. Omdat elk meubelstuk naar wens is aan te passen, ontstaat er een uniek meubelstuk afgestemd op uw gebruik en stijl.

Een duurzame oplossing

Veel houtsoorten worden bedreigd met uitsterven. Enkel de houtsoorten en plaatmateriaal wat FSC gecertificeerd is wordt gebruikt bij de bouw van uw meubelstuk. “Ik wil graag mijn best doen om onderdeel van de oplossing te zijn en niet van het probleem”.

Een leven lang tevredenheid

Uw tevredenheid tekent onze kwaliteit. Het is ons doel een meubelstuk te produceren voor langdurig gebruik.